Over ons

Johan Veenhof(1966), expert zoetwateraquaria en eigenaar van De Houtense Aquariaan, is actief op Faceboek, houd van bloggen en schrijven van artikelen over zoetwateraquaria. Johan is getrouwd en heeft geen kinderen. Ook is Johan natuurliefhebber. Dat kun je eigenlijk allemaal samenvatten in één ding: gefascineerd door de natuur en de invloed hiervan op mensen. Wat er groeit en bloeit, de voortgang, verstoring van processen en hoe het ontspannend werkt op ons mensen. Het brengt ons op sociale media zelfs samen, maar ook in verenigingsverband. Het verbindt en boeit mensen. Mensen raken er namelijk altijd over in gesprek.

Johan Veenhof is een praktisch en no-nonsense-mens. Hij houdt van aanpakken en ervoor gaan.

“Ik ben van mening dat de natuur ons inspireert en altijd weer weet te verwonderen."- Johan Veenhof

Het lijkt alsof aquariumhouden makkelijk is. Aquariumhouden, dat kan toch iedereen? Helaas leid 'zomaar wat aquariumhouden' tot teleurstelling met als gevolg dat het aquarium op marktplaats wordt gezet. Jij bent expert op jouw vakgebied, maar aquariumhouden komt wat meer bij kijken. Ik leg je graag uit wat de sleutel voor succes met jouw aquarium is.

Ik ben Johan Veenhof, 51 jaar, aquarium specialist en eigenaar van De Houtense Aquariaan. Ik geef advies, aquariumconsult, plaats aquaria, richt deze in en onderhoud deze. Ik ben getrouwd maar heb geen kinderen. Ik vind het interessant om anderen van hun aquarium te laten genieten. Dit probeer ik mede te bereiken door blogs en artikelen te schrijven, mijn vrouw maakt de nieuwsbrief en samen beheren wij onze Facebookpagina's.

 

Over ons

Ik ben 5 jaar geleden gestart, het was toen echt een parttimebedrijfje. Tijden veranderden, het werd moeilijker om aan werk te komen en van daaruit was ik bezig om het bedrijf uit te bouwen. De afgelopen 14 jaar ben ik zeer actief geweest bij de aquariumvereniging en hiermee heb ik mijn kennis uitgebouwd. Ik ben nog steeds niet te oud om te leren en dat vind ik boeiend aan onze hobby.

Toen in 2012 startte met mijn bedrijfje kon ik niet vermoeden dat het de wending zou geven van je hobby je werk maken. Mijn enthousiasme en passie geven mij de mogelijkheid om de klant anders te benaderen. Ik hoef en wil geen 5 producten te verkopen als mijn klant het met 2 af kan. Kijken naar het doel en wat er past bij mijn klant om dat te realiseren. Geen commerciële adviezen of na gepraat vanuit de leverancier, maar het verhaal hoe het werkt in de praktijk. 

Ik hoop in de komende jaren ondernemers en particulieren te helpen genieten van hun aquarium. Met mijn ondersteuning en kennis zorgen dat het aquarium er prachtig bijstaat en het een visitekaartje is. Ken jij kinderdagverblijven, verzorgingshuizen, restaurants, enzovoort? Laat mij het weten, ik wil graag vrijblijvend in gesprek met potentiële klanten.

Mensen doen zaken met mensen.

Ik kan jou helpen om meer uit jouw aquarium te halen. Zorgen voor een wauw-effect en complimentjes. Een rustpunt creëren binnen de ruimte waar het aquarium staat; zodat ook jij meer uit jouw bedrijf haalt.

Ik wil je helpen om een succes te maken van jouw aquarium. 

Ben jij op dit moment niet tevreden als je naar jouw aquarium kijkt? Schaam jij je voor jouw aquarium en voel je jezelf onzeker hierin? Zie je op tegen de komst van visite vanwege de opmerkingen? Stop met dat onnodig geld uitgeven! Ik heb goed nieuws. Jij kunt het ook. Met mijn persoonlijke en sociale hulp, tevreden zijn over jouw aquarium; genieten en complimentjes ontvangen. Heel simpel met:

  • een aquariumconsult.
  • Ik kom bij jouw thuis, wij gaan samen voor het aquarium zitten.
  • Ik stel een plan van aanpak op.
  • We maken een stappenplan.
  • Met 90 dagen heb jij een gezond en stabiel draaiend aquarium.
  • Investeren, geld besparen, genieten van een prachtig aquarium

adres

Houten bij Utrecht
Veenmeer 28 
3994 JG 
Ik werk op afspraak.
Bel 0657597133
Mail dehoutenseaquariaan@gmail.com

© 2017 - 2021 De Houtense Aquariaan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel