Aquariumplanten

Aquariumplanten kopen of online bestellen wij leggen jou graag uit hoe jij jouw nieuwe aanwinst laat groeien.

Alles, wat jij over aquariumplanten moet weten.
 

  • Aquariumplanten regenereren het aquariumwater.
  • Gezonde planten geven zuurstof af
  • Aquariumplanten zorgen voor balans in het aquarium.
  • Zo krijgen algen geen kans
  • Blijven jou vissen in top conditie.

Dus zorg voor gezonde aquariumplanten….

Ik hoor het je zeggen:
Tja das gemakkelijker gezegd dan gedaan. Bij mij verslijmen de aquariumplanten, ze bealgen, en het wil maar niet lukken. Ik geef veel geld uit en wat krijg ik er voor terug, een berg irritatie en frustratie. 

Hoe komt dit nu, wij weten helemaal niet welke eisen die zo juist aangeschafte plant stelt. De commercie spiegelt het veel te makkelijk voor en wij zijn ook zo naïef om het te geloven. Als het gemakkelijk was stond Nederland vol met top bakken, helaas is het nog niet zover.

Ik start een aquarium op met echte onderwaterplanten als Hoornblad, Aponogetons, waterpest en/of Twinstar. Waarom zuurstof! Goed groeiende aquariumplanten leveren zuurstof, echte onderwaterplanten produceren het in overvloed. Zij hebben bladeren die onderwater direct functioneren.

De planten die jij koopt hebben dat in de meesten gevallen niet. De plant kan niets met die bladeren en stoot ze af, omdat ze gaan verslijmen. Die afvalstoffen worden vastgelegd door zuurstof. 
Echter de bacteriën die de tussen liggende stap van het verwerken van de afvalstoffen naar het eind product moeten omzetten, groeien langzaam. Daarom is water verversen en wachten met het toevoegen van Vissen zo belangrijk. 

Want aquariumplanten leveren zuurstof en stimuleren Nitrificatie. Dat is precies wat wij nodig hebben in een plantenaquarium, om een aquarium in balans te brengen. Oké en een beetje geduld.

Stop met je geld in het water te gooien.
??Aquariumplanten bestel je bij DHA-Aquarium

Easycarbo is geen vloeibare CO2 het is een directe koolstof die de plant makkelijk kan opnemen en hij hoeft geen energie in het ontleden te zetten zoals bij CO2. Voeg Easycarbo het liefst morgens toe het gaat een reactie aan met zuurstof. Gaat het licht aan dan is er voldoende koolstof beschikbaar. 
Easycarbo kan de toevoeging van CO2 niet vervangen omdat het geen invloed heeft op de Ph en dat heeft CO2 wel. Bij een Ph van rond de 7.0 zijn alle voedingstoffen goed opneembaar voor de planten. Lees onze blog wat bijna niemand weet over CO2

Zo kan jij bouwen aan een prachtig aquarium waar jouw aquariumplanten goed gezond en weelderig in groeien. Ja zelfs prachtige blikvangers, als een rode lotus of de groep Altheranthera gaat jou lukken. 
 

Wil jij meer weten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief deze verschijnt iedere 14 dagen en staat vol met tips, informatie en wij delen onze kennis. Daarnaast schrijven wij blogs die je op onze site kunt lezen. www.dha-aquarium.nl.
In onze nieuwsbrief staan 2 icoontjes waarmee jij onze gratis e-books kunt downloaden. 

1. Handboek aquarium houden
2. Het geheime recept tegen Alg, je gelooft het gewoon niet.

Het geheime recept tegen ALG

Laat jij de kans op dat prachtige aquarium liggen of meld jij je aan voor onze nieuwsbrief. Door het lezen van al die informatie en proberen in de praktijk ben ik er van overtuigd dat jij succesvol wordt met jouw aquarium. Meld je hier direct aan

adres

Houten bij Utrecht
Veenmeer 28 
3994 JG 
Ik werk op afspraak.
Bel 0657597133
Mail dehoutenseaquariaan@gmail.com

© 2017 - 2021 De Houtense Aquariaan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel