Aquarium onderhoud

Aquarium onderhoud

 

Bent u op zoek naar iemand voor uw aquarium onderhoud? Dan kunt u terecht bij De Houtense Aquariaan. Wij zijn er voor inrichting, advies en onderhoud van uw aquarium.

Onderhoudscontract

Om langer te kunnen genieten van uw aquarium is regelmatig onderhoud een must. De Houtense Aquariaan kan u dit aquarium onderhoud uit handen nemen. Wij hanteren hiervoor een aantrekkelijk tarief. Het contract is maandelijks opzegbaar dus u hoeft ook niet meteen een langlopend contract aan te gaan. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor tijdelijke aquarium onderhoud, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie.  

Offerte

Wilt u uw aquarium onderhoud uitbesteden aan De Houtense Aquariaan? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan een afspraak om uw wensen te bespreken en natuurlijk uw aquarium te bekijken. Aan de hand van uw wensen en de aard en regelmaat van het onderhoud stellen wij een offerte op.

Waterchemie

Het onderhouden van een aquarium vergt kennis van waterchemie. Kennis over de wisselwerking van de zuurgraad (Ph), tijdelijke hardheid (Kh), permanente hardheid (Gh) en koolstof (CO2). Ook het elektrische geleidingsvermogen, redoxpotentiaal (RH-waarde), calciumgehalte en de stikstofkringloop zijn termen die hier bijhoren. Op de website van De Houtense Aquariaan kunt u hier meer informatie over vinden.

Co2 bijvullen

Is uw Co2 fles leeg? Bij De Houtense Aquariaan kunt u deze laten vullen. We werken op afspraak en het is klaar terwijl u wacht. Alleen gekeurde flessen die voorzien zijn van een geldige keurdatum worden gevuld. De kosten voor het vullen liggen tussen de € 8,50 voor 500 gram en de € 35,00 voor 5.000 gram.

adres

Houten bij Utrecht
Veenmeer 28 
3994 JG 
Ik werk op afspraak.
Bel 0657597133
Mail dehoutenseaquariaan@gmail.com

© 2017 - 2021 De Houtense Aquariaan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel