plantenvoeding aquarium voor gezonde aquariumplanten

Plantenvoeding aquarium voor gezonde aquariumplanten.
Plantenvoeding aquarium


Groeipower de revolutionaire aquariumbemesting, hiermee geef jij eenvoudig jouw aquariumplanten alle voeding in de juiste verhouding.

  • Geen dure nitraat en fosfaat testers meer nodig.  
  • Geen problemen meer met Algen.
  • Geen aquariumplanten onnodig meer vervangen.
  • Geen ergenis.Gewoon gezonde en prachtige aquariumplanten. Dat wil jij toch ook. 

Waarom plantenvoeding in het aquarium zo belangrijk is?  Goed groeiende planten in het aquarium geven zuurstof af aan het water. Zuurstof is voor planten zelf essencieel in de donker periode, onmisbaar voor de gewenste bacterien die het aquariumwater schoonhouden, als ook voor onze vissen en lagere diersoorten. 

Plantenvoeding voor het aquarium draagt bij aan een optimaal leefklimaat in het aquarium.  

Voor aquariumplanten is de groeidriehoek van levensbelang.  Als het licht aan gaat, valt dit op de bladeren. Door de opname van CO2 maken de aquariumplanten energie aan. Door die energie kan de toegevoegde aquariumplantenvoeding worden opgenomen.
De CO2 wordt gesplits in koolstof en zuurstof, de zuurstof wordt afgestaan aan het water. 
Zonder CO2 en plantenvoeding voor het aquarium kan je geen gezonde groei realiseren. 

Groeipower universele aquariumplanten voeding, bij toeval ontdekt

Bij DHA-Aquarium (webshop van De Houtense Aquariaan) kun je hét wondermiddel bestellen om de planten in je aquarium optimaal te laten groeien. Ik ben als liefhebber zeer actief bij de aquariumvereniging, een jaar of 7 geleden ontstond het idee om een bemesting te maken waar alles in zat en gewoon in 1 fles. Maar vooral wij wilden niet meer testen, bij deelname aan aquariumkeuringen ging het door de afwijkingen met testersets nog wel eens mis.  Uiteindelijk vond ik het recept welke goed werkte. 

Zij gingen jou voor...

Hans had volop algen problemen en dus ging ik hem helpen. Na drie weken riep hij, wat een groeipower heeft dat spul van jou. Ik noemde het toen nog spottend toverdrank. De foto hieronder zoals het aquarium was na mijn hulp en het gebruik van Groeipower

Toen ik in 2015 werkeloos werd en er weinig banen waren besloot ik het op de markt te brengen. Nu gebruiken meer dan 1.000 liefhebbers mijn Groeipower.  Wat ik daar aan fijn vind, is dat zij een verbeterde planten groei hebben gekregen, problemen met algen zijn opgelost en ze genieten van hun aquarium.

Plantenvoeding aquarium voor gezonde en prachtige aquariumplanten

Het werkt niet alleen in een gezond aquarium, maar ook als er problemen zijn. Heb je bijvoorbeeld veel last van algen en belemmeren deze de groei van de waterplanten? Gebruik dan Groeipower aquariumbemesting en je zult merken dat je al op korte termijn resultaat ziet. De algen verdwijnen en de planten krijgen weer de ruimte en de mogelijkheid om te groeien. Niet alleen ziet je aquarium er mooi uit, je hebt ook nog eens een gezond aquarium dat uiteraard ook het welzijn van de vissen ten goede komt.

Bestel hier jouw plantenvoeding voor het aquarium 

 

 

adres

Houten bij Utrecht
Veenmeer 28 
3994 JG 
Ik werk op afspraak.
Bel 0657597133
Mail dehoutenseaquariaan@gmail.com

© 2017 - 2021 De Houtense Aquariaan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel